Auto Transmissie reparatie

wij besparen op prijs maar niet op kwaliteit! versnellingsbak revisie & reparatie.

Diagnose

De diagnose voor een handbak vertelt ons waar eventuele gebreken vandaan komen, of hoe schakelen nóg soepeler en sneller kan. De versnellingsbak wordt tot in detail geïnspecteerd alvorens ons team met een advies komt.

Onderhoud

Goed onderhoud van de versnellingsbak is als het onderhoud van de motor: dit mag niet onderschat worden! Voor een complete en aangename rijbeleving is immers meer nodig dan alleen een soepel werkende krachtbron.

Reparatie

Snel en vakkundig uw auto laten repareren inclusief montage? Wij kunnen een totaal-pakket aanbieden inclusief de/montage tegen zeer scherpe en concurrerende prijzen met uitstekende voorwaarden.

Vervanging

Heeft u transmissie problemen? Wij kunnen een totaal-pakket aanbieden inclusief de/montage tegen zeer scherpe en concurrerende prijzen met uitstekende voorwaarden.

Maak een afpsraak

Maak een afpsraak of neem telefonisch contact op

Openingstijden
Spoedreperatie?

010 307 12 70

Vertrouwde transmissie specialisten

Shift transmissies is een fris, jong en betrouwbaar transmissie reparatiebedrijf in Amsterdam. U bent hier van harte welkom voor al uw transmissie problemen. Onze transmissie experts staan dagelijks voor u klaar en zorgen ervoor dat uw voertuig snel weer perfect rijdt.

Schedule Appointment

Fill out the form below, and we will be in touch shortly.
Contact Information
Vehicle Information
Preferred Date and Time Selection

Maak Afspraak

Vul het formulier zo volledig mogelijk in, wij nemen z.s.m contact met je op.

Algemene informatie
Voertuig informatie
Voorkeur datum & tijd