Revisie

Reparatie

Diagnose

Transmissie Vervanging

Bij Shifttransmissie vindt u altijd deskundige monteurs met de ervaring om aan uw DSG transmissie en versnellingsbak te werken. Met meer dan vijftig jaar ervaring, hebben wij de expertise om de DSG versnellingsbak te reviseren op zowel prachtige klassieke voertuigen tot en met het repareren van de DSG transmissie op de huidige moderne voertuigen.  Wanneer wij aan een DSG of versnellingsbak werken, vervangen wij niet alleen de versleten onderdelen; vervangende bussen en vulringen worden in onze werkplaats vervaardigd en wij maken ze passend voor de specificatie en de loopvereisten van de individuele versnellingsbak.

Wat houdt transmissie Vervanging in?

Als uw versnellingsbak kapot is, zijn er meestal twee opties: revisie / reparatie of vervangen.

Het grote voordeel van het vervangen van de versnellingsbak, is eenvoudig: u krijgt een volledig nieuwe versnellingsbak. Toch heeft het vervangen van de versnellingsbak ook zo zijn nadelen. 

Ten eerste is er, zeker bij oudere auto’s, een risico dat er geen originele versnellingsbak gevonden kan worden. Dan moet er dus een andere versnellingsbak gebruikt worden, waarvan het niet zeker is dat deze perfect in de auto past.

Ten tweede zijn nieuwe versnellingsbakken erg duur; voor een nieuwe versnellingsbak betaalt u al gauw 2500 Euro. Daar komen zaken zoals demontage, kleinmateriaal, arbeidsloon en BTW dan nog bovenop!

Transmissie Vervangen

Zoekt u een garage waar u zeker bent van betrouwbaar advies en waar uw versnellingsbak kundig en ter plekke gerepareerd kan worden? Wij hebben de kennis en het materiaal in huis.

Maak Afspraak

Vul het formulier zo volledig mogelijk in, wij nemen z.s.m contact met je op.

Algemene informatie
Voertuig informatie
Voorkeur datum & tijd