Maak een afpsraak

Maak een afpsraak of neem telefonisch contact op

Openingstijden
Spoedreperatie?

010 307 12 70

Over ons

Bij Shift Transmissie, streven wij ernaar om uw vertrouwde auto reparatie en banden experts te zijn. Wij zijn toegewijd aan het overtreffen van uw verwachtingen elke keer dat u belt of bezoek onze winkel.

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om de mensen die aan uw voertuig werken te kunnen vertrouwen, en daarom doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat u de meest betrouwbare service krijgt die mogelijk is. Met ons team van gecertificeerde monteurs, kunnen we elke klus aan – van het vervangen van remmen tot het vervangen van de motor – en doen het meteen goed.

Bij Shift Transmissie zult u zich altijd als een deel van de familie voelen!

Bij Shift Transmissie, geloven we dat de auto reparatie industrie is gebaseerd op vertrouwen en het opbouwen van relaties. Daarom nemen we alleen mensen aan die een sterke werkethiek en een onwrikbare integriteit hebben, en die bereid zijn om de verwachtingen van de klant te overtreffen… elke dag opnieuw.

Dat is waarom we succesvol zijn: We hebben een team van getalenteerde mensen die hard werken, geloven in onze doelstellingen en deze omarmen om de beste transmissie revisie & repartie bedrijf te zijn in de markt.

Schedule Appointment

Fill out the form below, and we will be in touch shortly.
Contact Information
Vehicle Information
Preferred Date and Time Selection

Maak Afspraak

Vul het formulier zo volledig mogelijk in, wij nemen z.s.m contact met je op.

Algemene informatie
Voertuig informatie
Voorkeur datum & tijd