DSG Revisie in Rotterdam

Als u een DSG-transmissie heeft die geluiden maakt of niet goed functioneert, kunnen wij u helpen. We hebben de vaardigheden en ervaring die nodig zijn om ervoor te zorgen dat uw DSG-transmissie goed werkt.

Ons team reviseert en onderhoudt al jaren DSG-transmissies, dus we weten precies waar we op moeten letten bij het diagnosticeren van het probleem.

Als u problemen ondervindt met uw DSG-transmissie, bel ons dan vandaag nog!

Revisie

Reparatie

Diagnose

DSG Transmissie problemen

De DSG-transmissie is de nieuwste geautomatiseerde versnellingsbaktechnologie. Hij bestaat uit twee afzonderlijke versnellingsbakken: één voor de oneven versnellingen en één voor de even versnellingen. Elke bak heeft zijn eigen koppeling, evenals een vloeistofkoppeling die de twee versnellingsbakken met elkaar verbindt.

De DSG-transmissie wordt aangestuurd door een elektronische regeleenheid (ECU) die alles regelt, van schakelsnelheid tot wielsnelheden. Maar er zijn enkele veel voorkomende redenen waarom de DSG-transmissie niet goed zou kunnen werken:

1. Als u uw auto aanzet maar hij start niet, dan kan er een probleem zijn met uw ECU of bedradingsbundels.

2. Als het langer duurt dan normaal voordat uw auto start na het indrukken van de contactknop, dan kan er een probleem zijn met uw startmotor of accukabels.

3. Als uw auto een knarsend geluid maakt wanneer u hem start, dan kan er schade zijn aan uw versnellingsbak of koppelingsplaten die vervangen moeten worden voordat ze verdere schade veroorzaken aan andere onderdelen zoals lagers, wat zou kunnen betekenen dat u een volledige revisie moet laten uitvoeren in plaats van alleen onderdelen zoals deze te vervangen, wat niet veel minder zou kosten dan ze te laten vervangen door professionals die weten hoe ze dat goed moeten doen zonder andere onderdelen te beschadigen.

Maak Afspraak

Vul het formulier zo volledig mogelijk in, wij nemen z.s.m contact met je op.

Algemene informatie
Voertuig informatie
Voorkeur datum & tijd