Revisie

Reparatie

Diagnose

Transmissie diagnose

Shifttransmissie heeft de expertise en apparatuur om uw automatische transmissie nauwkeurig te diagnosticeren en repareren. Wij gebruiken een live data reader, waarmee we precies kunnen zien wat er in de versnellingsbak van uw auto gebeurt.

Ons team van werktuigkundigen heeft jaren van ervaring werkend aan transmissies, zodat kunnen zij snel en nauwkeurig om het even welk probleem diagnostiseren uw auto heeft. Zij zullen u ook kunnen vertellen welke onderdelen nodig zijn om de reparatie uit te voeren, zodat er geen verrassingen zijn wanneer het tijd is om voor het werk te betalen.

Belang van transmissie diagnose

Binnen shifttransmissie heeft diagnose een belangrijke en centrale rol. Door hier steeds hogere eisen aan te stellen en nauwkeuriger te meten, zijn we steeds beter in staat om aan te wijzen waar slijtage zit en hoe slijtage zich ontwikkelt. Met deze kennis kunnen we niet alleen tegen een scherpere prijs reviseren, omdat we beter kunnen bepalen welke onderdelen goed zijn en welke vervangen moeten worden. We gebruiken de kennis die is opgedaan uit alle diagnoses inmiddels ook om zelf onderdelen te produceren.

Versnellingsbak revisieren

Het alternatief is uw versnellingsbak laten reviseren. Hoewel revisie niet álle problemen kan oplossen (een gescheurde versnellingsbak is bijvoorbeeld vaak niet te repareren), voldoet het in de meeste gevallen en functioneert uw versnellingsbak weer als nieuw.

Het grote voordeel van een versnellingsbak-revisie is de prijs: afhankelijk van uw type auto bent u doorgaans veel minder kwijt, dan een gloednieuw versnellingsbak inclusief demontage, arbeidsloon, BTW, onderdelen en andere kosten.

Behalve de kostenbesparing zijn er nog andere voordelen. Als u uw versnellingsbak laat reviseren worden sommige onderdelen (zoals de lagers) weliswaar vervangen, maar de versnellingsbak als geheel blijft gewoon dezelfde. Zo krijgt u dus altijd de originele, perfect passende, versnellingsbak weer terug in uw auto.

Maak Afspraak

Vul het formulier zo volledig mogelijk in, wij nemen z.s.m contact met je op.

Algemene informatie
Voertuig informatie
Voorkeur datum & tijd