Transmissie specialist

Zoekt u een garage waar u zeker bent van betrouwbaar advies en waar uw versnellingsbak kundig en ter plekke gerepareerd kan worden? Wij hebben de kennis en het materiaal in huis.

Revisie

Reparatie

Diagnose

Passie voor transmissie, goed onderweg met shifttransmissie

Transmissie diagnose

Shifttransmissie heeft de expertise en apparatuur om uw automatische transmissie nauwkeurig te diagnosticeren en repareren. Wij gebruiken een live data reader, waarmee we precies kunnen zien wat er in de versnellingsbak van uw auto gebeurt.

Ons team van werktuigkundigen heeft jaren van ervaring werkend aan transmissies, zodat kunnen zij snel en nauwkeurig om het even welk probleem diagnostiseren uw auto heeft. Zij zullen u ook kunnen vertellen welke onderdelen nodig zijn om de reparatie uit te voeren, zodat er geen verrassingen zijn wanneer het tijd is om voor het werk te betalen.

Transmissie revisie

Heeft u problemen met uw versnellingsbak en bent u toe aan een volledige revisie of reparatie? Dan zijn wij de mensen voor u! Hier bij Shifttransmissie zijn we trots op onze klantenservice en zorgen we ervoor dat u als klant uw voertuig zo snel mogelijk weer op de weg krijgt!

Of het nu gaat om een complete versnellingsbak revisie, kleine reparaties of een volledige diagnostische checkup, onze hoog opgeleide technici kunnen u op elke mogelijke manier helpen.

Wij begrijpen dat tijd geld is en wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw auto in een mum van tijd weer op de weg is!

Bel ons of kom vandaag nog langs voor een vriendelijk advies.

Transmissie reparatie

Bij Shifttransmissie vindt u altijd deskundige monteurs met de ervaring om aan uw DSG transmissie en versnellingsbak te werken. Met meer dan vijftig jaar ervaring, hebben wij de expertise om de DSG versnellingsbak te reviseren op zowel prachtige klassieke voertuigen tot en met het repareren van de DSG transmissie op de huidige moderne voertuigen.  Wanneer wij aan een DSG of versnellingsbak werken, vervangen wij niet alleen de versleten onderdelen; vervangende bussen en vulringen worden in onze werkplaats vervaardigd en wij maken ze passend voor de specificatie en de loopvereisten van de individuele versnellingsbak.

Maak Afspraak

Vul het formulier zo volledig mogelijk in, wij nemen z.s.m contact met je op.

Algemene informatie
Voertuig informatie
Voorkeur datum & tijd