Versnellingsbak Revisie Rotterdam

Zoek je een bedrijf om je versnellingsbak te reviseren in Rotterdam? Shift transmissie is de beste plaats om uw auto te brengen als u problemen heeft met uw versnellingsbak en behoefte heeft aan een complete revisie of reparatie. Wij zijn trots op onze klantenservice en zorgen ervoor dat u, onze klant, uw voertuig zo snel mogelijk weer op de weg krijgt.

Of het nu gaat om een complete versnellingsbakrevisie, kleine reparaties of een volledige diagnostische controle, onze goed opgeleide technici kunnen u op elke mogelijke manier helpen. Wij begrijpen dat tijd geld waard is en wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw voertuig binnen de kortste keren weer op de weg is!

Bel ons of kom vandaag nog langs voor een gratis consult.
Maak een afpsraak

Maak een afpsraak of neem telefonisch contact op

Openingstijden
Spoedreperatie?

010 307 12 70

Wat houdt revisie in?

Als uw versnellingsbak kapot is, zijn er meestal twee opties: revisie / reparatie of vervangen.

Bij een auto transmissie revisie wordt de gehele versnellingsbak uit elkaar gehaald en grondig gereinigd. Vervolgens worden de onderdelen (welke nodig) vervangen. Hierna zal uw auto weer rijden als nieuw, en heeft u veel geld bespaard.

Versnellingsbak revisieren

Het alternatief is uw versnellingsbak laten reviseren. Hoewel revisie niet álle problemen kan oplossen (een gescheurde versnellingsbak is bijvoorbeeld vaak niet te repareren), voldoet het in de meeste gevallen en functioneert uw versnellingsbak weer als nieuw.

Het grote voordeel van een versnellingsbak-revisie is de prijs: afhankelijk van uw type auto bent u doorgaans veel minder kwijt, dan een gloednieuw versnellingsbak inclusief demontage, arbeidsloon, BTW, onderdelen en andere kosten.

Behalve de kostenbesparing zijn er nog andere voordelen. Als u uw versnellingsbak laat reviseren worden sommige onderdelen (zoals de lagers) weliswaar vervangen, maar de versnellingsbak als geheel blijft gewoon dezelfde. Zo krijgt u dus altijd de originele, perfect passende, versnellingsbak weer terug in uw auto.

Schedule Appointment

Fill out the form below, and we will be in touch shortly.
Contact Information
Vehicle Information
Preferred Date and Time Selection

Maak Afspraak

Vul het formulier zo volledig mogelijk in, wij nemen z.s.m contact met je op.

Algemene informatie
Voertuig informatie
Voorkeur datum & tijd